9 Mars 1937, Ministri i Arsimit Faik Shatku përshëndet botimin e fjalorit të madh shqip-italisht në Romë

Ministri i Arsimit Faik Shatku, më 9 Mars 1937, përshëndeti studjuesin dhe albanologun italian Angelo Leoti në Romë, për botimin e fjalorit të madh shqip-italisht. Ai shprehte mirënjohjen më të thellë për këtë vepër shumë të vlefshme e shumë të dobishme që i ka falë letërsisë sonë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare