9 Maj 1997, në Francë u promovua romani i Fatos Kongolit, “I humburi”, përkthyer nga Kristian Montekot dhe Edmond Tupja

Në Francë, më 9 Maj 1997, u promovua romani i Fatos Kongolit, “I humburi”, përkthyer nga Kristian Montekot dhe Edmond Tupia. Kjo vepër për herë të parë, u botua në italisht, në vitin 1994.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare