8 Qershor 1924, forcat e Revolucionit çliruan Lushnjën dhe Beratin

Më 8 Qershor 1924, forcat revolucionare çliruan Lushnjën. Bajram Curri me trimat e tij marshoi drejt Tiranës. Shefqet Vërlaci, Xhafer Ypi, deputetë dhe qeveritarë të tjerë, u larguan në Bari.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply