8 Nëntor 1924, u hap shkolla e mesme tregëtare e Vlorës

Vlora

Shkolla e mesme tregëtare e Vlorës, i hapi dyert, më 8 Nëntor 1924. Që në fillimet e saj, ajo pati profil të theksuar profesional.

Referencat:

Biblioteka dhe arkiva e QMKSH

Leave a Reply