8 Maj 1926, u përfundua marrëveshja ndërmjet Qeverisë Shqiptare dhe Bankës Serbo-Shqiptare

Më 8 Maj 1926, u përfundua marrëveshja ndërmjet Qeverisë Shqiptare dhe Bankës Serbo-Shqiptare, për dhënien në koncension të minierave të bakrit në Pukë. Koncensioni ishte me afat 50 vjeçar dhe të drejtën, për zgjatjen e afatit edhe për 30 vjet të tjera.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare