8 Korrik 1999, në Trepçë të Kosovës, u zbulua një varrezë masive

Në afërsi të furrave të shkrirjes dhe galerive të nëndheshme të minierës së Trepçës, në Kosovë, më 8 Korrik 1999, u zbulua një varrezë masive. Në të, u gjetën shumë trupa, veshje, fotografi dhe dokumente identifikimi të shqiptarëve të masakruar.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply