8 Janar 1934, lindi në Radhimë gazetari Fatos Cekodhima

Në Radhimë të rrethit të Vlorës, më 8 Janar 1934, u lind Fatos Cekodhima. U diplomua për agronomi, por u bë i njohur si gazetar. Punoi në redaksi për problemet ekonomike, në gazetën “Zëri i Popullit’ dhe në revistën “Probleme ekonomike” të Institutit të Studimeve Ekonomike.

Leave a Reply