Site icon Qendra Mbarekombetare e Koleksionisteve Shqiptare

8 Dhjetor, japin jetën për çlirimin e Gjakovës disa nga luftëtarët shqiptarë

Gjakova

Në betejën e përgjakshme për çlirimin e Gjakovës nga pushtuesit nazistë dhanë jetën luftëtarët Durak Ahmeti nga Damjani i Prizrenit, Bilal Hasani nga Kaculi i Vlorës, Jano Gjançari nga qyteti i Vlorës dhe Vezir Halilaj nga Kanina e Vlorës.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Exit mobile version