8 Dhjetor 1992, Kuvendi i Shqipërisë miraton ligjin e liberalizimit të çmimeve

Kuvendi i Shqipërisë

Kuvendi i Shqipërisë i mbledhur në seancën plenare, më 8 Dhjetor 1992, diskutoi dhe miratoi ligjin mbi liberalizimin e çmimeve, hap i domosdoshëm për krijimin e tregut të lirë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply