8 Dhjetor 1990, nis lëvizja studentore e cila përmbys regjimin komunist

lëvizja studentore e 90'

Në Pallatin e Kulturës “Studenti” në Tiranë, më 8 Dhjetor 1990, nisi lëvizja studentore e Dhjetorit, që shpuri në përmbysjen e regjimit komunist dhe vendosjen e demokracisë dhe të pluralizmit.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply