8 Dhjetor 1957, hapet Instituti Pedagogjik në Shkodër

Shkodra

Në Dhjetor të vitit 1957, në Shkodër u hap Instituti Pedagogjik me 66 studentë dhe 6 pedagogë, kursë në vitin 1991, ai u kthye në Universitet, ku studjonin 1600 studentë dhe në sistemin e korespodencës edhe 4400 studentë të tjerë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply