7 Tetor 2000, restaurimi i Kishës në Kepin e Rodonit

Kisha e Kepit të Rodonit

Përfundoi më 7 Tetor të 2000, restaurimi i kishës së lashtë të Kepit të Rodonit, ku është ngritur dhe një muze arkeologjik në mjediset e brendëshme të saj.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply