7 Tetor 1997, u promovua libri “Gjurmë heraldike” i studiuesit Jaho Brahaj

Jaho Brahaj

Në një nga mjediset e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë, më 7 Tetor 1997, u promovua libri i Jaho Brahajt “Gjurmë heraldike”. Autori sjell në studimin e tij, vlera dhe fakte të shumta nga historia e kulturës sonë në fushën specifike të heraldikës, simbolikës historike kombëtare shqiptare, emblema e të parëve tanë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply