7 Tetor 1992, u firmos “Marrëveshja për bashkëpunim në fushën ushtarake” me Rumaninë

Ushtria shqiptare

Midis Ministrisë së Mbrojtjes së Rumanisë dhe Ministrisë së Mbrojtjes së Republikës së Shqipërisë, më 7 Tetor 1992, u përfundua në Bukuresht “Marrëveshja për bashkëpunim në fushën ushtarake”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply