7 Tetor 1777, lindi Marçelo Durrazzo, patrici i Gjenovës

Portreti i Marçelo Durrazzo

Një tjetër personalitet me origjinë durrsake Marçlo Durrazzo, markez dhe patric i Gjenovës, zyrtar i lartë, në pallatin mbretëror të Sardenjës, u lind më 7 Tetor të vitit 1777.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply