7 Shkurt 1937, koncert i Marie Krajës me rastin e festës së karnavaleve në Shkodër

Më 7 Shkurt 1937, në Shkodër u organizua festa e karnavaleve. Me këtë rast pati shumë veprimtari, sidomos nga të rinjtë dhe nxënësit e shkollave. Në ambientet e “Kafe Park” dha një koncert sopranoja  Marie Paluca (Kraja), e shoqëruar me piano nga Tonin Guraziu. Edhe nxënësit e shkollës “Skënderbeg” kishin pregatitur një program artistik me këngë e valle.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare