7 Prill 1937, vdiq shtetari e pedagogu Mustafa Curri

Pedagogu dhe shtetari Mustafa Curri ndërroi jetë, më 7 Prill 1937. Pasi shërbeu disa vite si mësues dhe drejtor shkolle në Elbasan, pas Kongresit të Lushnjës, zuri postin e sekretarit të përgjithshëm të Këshillit të Ministrave dhe me përjashtim të disa muajve të sundimit të Qeverisë Demokratike të Fan Nolit, e mbajti atë deri sa vdiq.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare