7 Nëntor 1947, Durrës-Peqin; hekurudhë me punë vullnetare

hekurudhë shqiptare

Transporti hekurudhor në Shqipëri, e ka zanafillën, më 7 Nëntor të vitit 1947, kur u përurua hekurudha e parë Durrës-Peqin. Vepra u ndërtua me punë vullnetare.

Referencat:

Biblioteka dhe arkiva e QMKSH

Leave a Reply