7 Korrik 1924, në Gjirokastër, u ngrit Klubi i Shoqërisë “Studenti”

Në Gjirokastër, më 7 Korrik 1924, u ngrit Klubi i Shoqërisë “Studenti”, që u bë një qëndër e rëndësishme e zhvillimeve politike dhe kulturore të qytetit.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply