7 Dhjetor 1912, u jep fund punimeve Kuvendi i Vlorës

Kuvendi i Vlorës

Kuvendi i Vlorës, që shpalli pavarësinë e Shqipërisë, pasi zgjodhi Qeverinë dhe Pleqësinë  si organ këshillimor i ekzekutivit, më 7 Dhjetor 1912, u dha fund punimeve.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply