6 Shtator 1969, TOB vë në skenë “Brigada e grave” nga Llazar Morcka

TOB

Komedia muzikore “Brigada e grave”, e kompozitorit Llazar Morcka u dha për herë të parë në skenën e Teatrit të Operas dhe Baletit, më 6 Shtator 1969.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply