6 Shtator 1913, Luigj Gurakuqi thërret shqiptarët; Duhet të zhvillohet arsimi, mësonjësit të kontribuojnë

Luigj Gurakuqi

Ministri i parë i arsimit Luigj Gurakuqi, më 6 Shtator 1913, u bëri thirrje të gjithë shqiptarëve që janë të aftë të kryejnë detyrën e mësonjësit, të japin ndihmesën e vet për zhvillimin e arsimit dhe të shkollës shqipe.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply