6 Korrik 1993, përfunduan dy marrëveshe midis vendit tonë dhe Rumanisë

Pas bisedimeve të zhvilluara në Tiranë, midis Qeverisë së Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Rumanisë, më 6 Korrik 1993, u përfundua “Marrëveshja për transportin ndërkombëtar rrugor të udhëtarëve dhe të mallrave”, si dhe “Marrëveshja për bashkëpunimin midis Ministrisë së Punëve të Jashtme të Shqipërisë dhe Ministrisë së Punëve të Jashtme të Rumanisë”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply