6 Gusht 1997, filloi festivali “Këngë jeho” në Strugë, i cili synon të mbajë gjallë këngën shqipe tek shqiptarët

Në Strugë, më 6 Gusht 1997, filloi festivali “Këngë jeho”, që synon të mbajë gjaIlë, të përhapë dhe zhvillojë këngën shqipe tek shqiptarët, që jetojnë në trojet e tyre në Maqedoni. Kjo veprimtari e bukur artistike, është kthyer në traditë dhe zhvillohet çdo vit.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply