6 Gusht 1983, filmi shqiptar “Kur xhirohej një film”, nderohet me medaljen e argjentë në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit për Fëmijë në Itali

Në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit për Fëmijë, që u zhvillua në Gusht të vitit 1983, në Xhifoni të Salemos në Itali, filmi shqiptar “Kur xhirohej një film”, me skenar të Shpresa Vretos dhe regji të Xhanfize Kekos, u nderua me medaljen e argjentë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply