6 Gusht 1912, miratohet programi i Hasan Prishtinës prej 14 pikash

Në Kuvendin e Ferizajt, që u mbajt, më datë 6 Gusht 1912, u pleqërua dhe u miratua programi prej 14 pikash, i Hasan Prishtinës.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply