6 Dhjetor 1994, përfundohet protokolli i ndihmës ushtarake kineze për Shqipërinë

Ndihma Ushtarake Kineze

Në Tiranë, më 6 Dhjetor 1994, midis Qeverisë së Republikës Popullore të Kinës dhe Qeverisë Shqiptare, u përfundua protokolli i ndihmës ushtarake kineze për Shqipërinë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply