5 Tetor 1973, vendosja e marrëdhënieve diplomatike me Argjentinën

Marrëdhëniet Shqipëri-Argjentinë

Midis vendit tonë dhe Republikës së Argjentinës, më 5 Tetor 1973, u vendosën marrëdhëniet diplomatike dhe konsullore.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply