5 Shtator 1995, u firmos “Marrëveshja për nxitjen dhe mbrojtjen e investimeve” me Danimarkën

Bashkëpunimi Shqiptaro-Danez

Në Kopenhagen të Danimarkës, më 5 Shtator 1995, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Shqipërisë dhe Mbretërisë së Danimarkës, u përfundua “Marrëveshja për nxitjen dhe mbrojtjen e investimeve”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply