5 Shtator 1937, Shqipëria prezantohet në panairin e Barit

Bari, Itali

Në panairin e Barit, që u hap më 5 Shtator 1937, vendi ynë u prezantua me pavionin e veçantë. Me këtë rast solistët e Radio-Tiranës dhanë një koncert me këngë e muzikë shqiptare, që pati jehonë dhe u transmetua edhe në mikrofon.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply