5 Shtator 1914, në Durrës u hoq flamuri shqiptar, nga rebelët e Mustafa Ndroqit dhe Musa Duzit

Durrës

Në Durrës, më 5 Shtator 1914, hynë forcat rebele, të kryesuara nga Mustafa Ndroqi, Musa Duzi dhe agjentë të tjerë të Stambollit. Atë ditë u hoq flamuri shqiptar dhe u vendos flamuri turk.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply