5 Nëntor, Dita Ndërkombëtare e Mësuesit

Dita Ndërkombëtare e Mësuesit

Sot në të gjithë botën, festohet “Dita Ndërkombëtare e Mësuesit”.

Referencat:

Bibloteka dhe arkiva e QMKSH

Leave a Reply