5 Nëntor 2000, shkrimtarët e Ballkanit takohen në Bibliotekën Kombëtare

Biblioteka Kombëtare

Biblioteka Kombëtare organizoi më 5 Nëntor të vitit 2000, takimin e shkrimtarëve ballkanikë për fëmijë dhe të rinj, tubim i parë i këtij lloji, në rajonin tonë.  Morën pjesë shkrimtarë nga Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi, Rumani, Bullgaria, Kosova dhe Turqia.

Referencat:

Bibloteka dhe arkiva e QMKSH

Leave a Reply