5 Nëntor 1997, ceremonia e akordimit të titullit “Magjistër në art”

Akademia e Arteve

Në Akademinë e Arteve të Bukura në Tiranë, më 5 Nëntor 1997, u organizua ceremonia e akordimit të titullit “Magjistër në art”, e pedagogëve dhe regjizorëve të njohur të skenës dhe ekranit shqiptar Pirro Mani, “Artist i Popullit”, dhe Esat Oktrova, “Artist i Merituar”.

Referencat:

Bibloteka dhe arkivi i QMKSH

Leave a Reply