5 Korrik 1990, trupat serbe pushtojnë Radio-Televizionin e Prishtinës

Më 5 Korrik 1990, trupat serbe, pushtuan Radio-Televizionin e Prishtinës dhe dëbuan me forcë 1300 punonjësit dhe nuk lejuan transmetimin e emisioneve.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply