5 Janar 1981, u ekzekutua koncerti “Brandenburgas”

Koncert Klasik

Më 5 Janar 1981, në Teatrin e Operas dhe Baletit në Tiranë u ekzekutua koncerti “Brandenburgas” për dy flauta, violin dhe orkestër harqesh të Bahut. Interpretoi orkestra e Radio-Televizionit Shqiptar, violinistja kosovare Venera Mehmetaj, flautisti Gjovalin Shestani dhe violinist Pirro Gjezi.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply