5 Janar 1924, del gazeta “Dajti”

“Dajti”

Në Tiranë, më 5 Janar 1924, doli numri i parë i gazetës së përjavëshme, politike, ekonomike dhe letrare “Dajti”. Ajo mbështeti programin e shoqërisë atdhetare e përparimtare “Xhoka” të Tiranës dhe ruajti ngjyrat antifeudale dhe demokratike.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply