5 Gusht 1937, shoqëria artistike “Devolli”, shfaqi komeditë e Kristo Floqi-t dhe Hilë Mosi-t në shkollën e Bilishtit

Shoqëria artistike “Devolli”, më 5 Gusht 1937, shfaqi në sallën e shkollës së Bilishtit dy komedi: “Fati i papritur” i Kristo Floqit dhe “Dy shërbëtore” të Hilë Mosit. Para shfaqjes, dy mandolinatat e shoqërisë dhanë një program muzikor.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply