5 Gusht 1925, filloi ngritja e kurseve pedagogjike

Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit, për ngritjen e nivelit të arsimtarëve të shkollave të qytetit dhe të fshatit, më 5 Gusht 1925, filloi ngritjen e kurseve pedagogjike.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply