5 Dhjetor 2004, ekzekutohet kryetari i Lidhjes së Misionarëve të Pajtimit të Gjaqeve Emin Spahija

Emin Spahija

Në fillim të Dhjetorit 2004, u ekzekutua me 5 plumba nga persona të panjohur kryetari i Lidhjes së Misionarëve të Pajtimit të Gjaqeve Emin Spahija. Ai u gjet i vdekur në hyrje të pallatit të tij në Shkodër dhe si shumë raste të tilla vrasësit nuk janë zbuluar. Emin Spahija ishte ndër personat, që punoi për pajtimin e gjaqeve në veri të vendit dhe shtypi shkroi se ai u vra për hakmarrje.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply