5 Dhjetor 1997, u mbajtën ditët kulturore italo-shqiptare

Itali-Shqipëri

Nën patronazhin e Presidentit të Republikës së Italisë Skalfaro dhe Presidentit të Republikës Mejdani, më 5 deri më 7 Dhjetor 1997, u zhvilluan ditët kulturore italo-shqiptare. Publiku i Tiranës, ndoqi mjaft veprimtari që synonin njohjen dhe afrimin më të madh shpirtëror të dy popujve tanë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply