Site icon Qendra Mbarekombetare e Koleksionisteve Shqiptare

5 Dhjetor 1979, marrëdhënie diplomatike mes Shqipërisë dhe Republikës Kolumbiane

Ministria e Jashtme

Më 5 Dhjetor 1979, midis vendit tonë dhe Republikës Kolumbiane, vend latin amerikan, u vendosën marrëdhëniet e rregullta diplomatike dhe konsullore.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Exit mobile version