4 Shtator 1987, përfundon Kongresi i Shkencave Farmaceutike, botohet referati shqiptar

Revista Farmaceutike

Në Amsterdam të Hollandës, më 4 Shtator 1987, i  dha fund punimeve Kongresi i  Shkencave Farmaceutike, ku morën pjesë dhe docentët shqiptarë Viron Xhillari dhe Zef Sima. Njëri prej referateve të përgatitur prej tyre “Shërbimi farmaceutik në Shqipëri”, u botua në revistën shkencore të Federatës Ndërkombëtare Farmaceutike.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply