4 Shtator 1943, thirrja e Fan Nolit transmetohet nga “Zëri i Amerikës”

Fan Noli

“Zëri i  Amerikës”, më 4 Shtator 1943, transmetoi thirrjen e Imzot Fan Noli nga Bostoni i  Shteteve të Bashkuara, drejtuar popullit shqiptar dhe luftëtarëve të lirisë, që luftonin për çlirimin e vendit nga pushtuesit nazi-fashistë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply