4 Shkurt 1993, marrëveshje bashkëpunimi me Bullgarinë për kulturën

Në Tiranë, më 4 Shkurt 1993, u nënshkrua “Programi për Bashkëpunimin kulturor, arsimor dhe shkencor ndërmjet Qeverisë dhe Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Republikës së Bullgarisë për vitet 1993-1995”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare