4 Janar 1881, Sulejman Vokshi çliroi Shkupin

Më 4 Janar 1881, repartet e Lidhjes së Prizrenit, të komanduara nga Sulejman Vokshi, çliruan Shkupin. Ndërkohë Luma, Gucia, Gjakova dhe Peja i kishin dëbuar autoritetet turke dhe ishin bashkuar me Prizrenin.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply