Ekspozita “105-vjetori i shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë”

Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar, me mbështetjen e kompanisë “Bijoutiful”, organizojnë në dt 28 Nëntor 2017  “105 vjet Pavarsi Shqiptare”.

Ceremonia e çeljes së Ekspozitës do të mbahet ditën e Dielë në orën 11:00 në Hollin kryesor të Muzut Historik Kombëtar në Tiranë.

Tema e Pavarëisë së Shqipërisë do trajtohet me anë të flamujve dhe objekteve  të tjera nga QMKSH.

Ju ftojmë të merrni pjesë! 

Leave a Reply