31 Tetor 1991, marrëveshje për investime me Republikën Federale Gjermane

Bon

Në kryeqytetin e Republikës Federale të Gjermanisë, Bon, më 31 Tetor 1991, u përfundua marrëveshja midis Republikës së Shqipërisë dhe Republikës Federale të Gjermanisë, për nxitjen dhe mbrojtjen e ndërsjelltë të investimeve.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply