31 Tetor 1835, shtypet me gjak e hekur kryengritja e Shkodrës

Shkodra

Më 31 Tetor 1835, Hafiz Pasha e shtypi me hekur dhe zjarr  kryengritjen që shpërtheu në Shkodër, në Maj të atij viti.  Pasi plaçkiti dhe grabitit qytetin, ai u largua për në Stamboll.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply