31 Mars 1991, ekspozohen veprat e autorëve shqiptarë në sallonin e 11 të librit në Paris

Më 31 Mars 1991, në Paris, u hap salloni i 11-të i librit, ku u ekspozuan botimet e 1200 shtëpive botuese nga më të mëdhatë në botë. Veprat e Ismail Kadaresë zinin atje një vend nderi. Për herë të parë krahas tij, ishin ekspozuar edhe “Antologjia e poezisë shqiptare”, “Kronika e qytetit të veriut” e Migjenit”, “Shkëlqimi dhe rënia e shokut Zylo” e Dritëro Agollit, etj.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare